Vakantie

Hallo HyperVenners, vanaf februari ben ik aan het HyperVennen geweest en ik vond het ongelooflijk zwaar. Erg veel bijwerkingen. Ook dingen waar ik nog nooit last van had gehad. Maar de drang om na zowat 30 jaar chronische hyperventilatie er misschien vanaf te kunnen komen, was zo sterk dat ik doorzette. Nu ga ik op vakantie.

Ik heb wel 3 keer willen opgeven

Daarom ga ik een maandje stoppen en daarna nog even verder, want de score gaat nog steeds omhoog. Maar in de tent vind ik het wat lastig oefenen… Ik schrijf dit stukje om jullie een hart onder de riem te steken. Ook al voel je je belabberd, zet door want ik heb nog nauwelijks klachten!!!! Wel 3 keer heb ik willen opgeven omdat ik van dat oefenen kots beroerd werd. Maar het was het waard.

Ik leer steeds beter mijn grenzen aan te geven

Ik ga vissen, ondanks dat het vreemd is voor een vrouw... "une femme qui pêche"
Ik ga vissen, ondanks dat het vreemd is voor een vrouw… “une femme qui pêche”

Ik leer steeds beter mijn grenzen aan te geven en personen die negatief voor mij zijn uit m’n leven te weren. Best moeilijk maar de opluchting is erg groot. Er zit niet voor niets het woordje ‘lucht’ in… Jullie VEEL SUCCES en een goede vakantie. TIP: Ga precies die dingen doen waar je zin in hebt! Ik ga vissen, ondanks alle commentaar dat het vreemd is voor een vrouw… “une femme qui pêche…”

Tot over een paar weken, Agda