Einde HyperVen therapie

Het einde van de HyperVen therapie is daar. Ik heb nu exact 8 maanden HyperVen gedaan en ben uiteindelijk tot een score gekomen van 123 sec. Ik was begonnen met 29 sec. Heel netjes toch? Ik voel me echt beter nu na een lange periode van stress opruimen denk ikzelf nu.

Ook het hardlopen gaat nu veel makkelijker

Op het gebied van hardlopen is heel veel veranderd
Op het gebied van hardlopen
is heel veel veranderd

Je hebt het wel gehad over burn-out. Ik heb het serieus onderzocht, maar kan me niet echt vinden in de symptomen. Sinds een maand of 2 voel ik me veel rustiger. De angstdromen zijn voorbij. Op het gebied van hardlopen is heel veel veranderd, wat ik ontzettend heerlijk vind. Als ik nu bijv. 10
km heb gelopen, ben ik niet meer uitgeput. Ik blijf gewoon mezelf. Ook het hardlopen zelf gaat veel makkelijker, ontspannender. Ik kan er nu weer echt van genieten. Natuurlijk blijf ik nog steeds bang voor hyperventilatie aanvallen, maar dat hoort erbij toch? 

In ieder geval heel erg bedankt dat je HyperVen op de markt hebt gebracht!!! En heel veel succes met HyperVen. Uiteraard blijf ik de site volgen.

Groeten van Marlies