Beter door HyperVen!

Ik durf het ook bijna niet te zeggen, maar ik ben al sinds 2 weken bijna zonder hyperventilatie symptomen en klachten. Ik voel me beter door HyperVen. Moet ik wel zeggen dat ook nog wel medicatie heb hoor. Maar ik heb geen hart-overslagen meer gehad. En ik heb gewoon in mijn eentje boodschappen gedaan zonder dat het zweet me uitbrak.

Vooraf hadden we afgesproken dat ik de zaal uit zou gaan als het niet ging

Ik ben zondagavond zelfs naar de bios geweest
Ik ben zondagavond zelfs naar de bios geweest

Ik ben zondagavond zelfs met een goede vriendin – die op de hoogte is van mijn chronische hyperventilatie – naar de bios geweest. Vooraf hadden we afgesproken dat als het niet ging, ik de zaal uit zou gaan. Maar: IK HEB DE HELE FILM GEZIEN!

We gaan het allemaal een keer beleven geloof ik.

Groetjes en succes voor iedereen.
Jo