Bij de tandarts geweest

Ik ben bij de tandarts geweest

Hai Allemaal, ik moet even wat hartstikke positiefs kwijt. Ik ben bij de tandarts geweest en dit is het verhaal. Eergisteren 29 december kreeg ik een pijn in een tand! Ik dacht: “O Jeetje een zenuwontsteking, het zal toch niet waar zijn?” Vroeger (voor de HyperVen therapie) raakte in al helemaal in paniek. Ging nog erger hyperventileren. Werd ontzettend bang en ging pas echt op het laatste moment naar de tandarts, want………………misschien gaat het wel over………..dus niet.

Nu moest ik ook nog naar een onbekende tandarts

Afijn na een hele nacht rechtop zitten (want als ik ging liggen ging het als een gek kloppen) heb ik ‘s-morgens mijn tandarts gebeld. En wat denk je: OP VAKANTIE. Ik had hem helemaal zitten. Ook nog naar een onbekende tandarts. Vroeger zou ik helemaal ingestort zijn en nog veel meer in paniek zijn geraakt.

Afijn, ik de doktercentrale gebeld. Moest ik om 11.00 uur bij een Chinese tandarts zijn, hier in het dorp. Nou ik daar naartoe. Ook nog eens 3 hoog !!! Met een lift !!!! En nog wel zo’n ouderwetse….Helpie… En wat denk je: Nog steeds nergens geen last van. Alleen van die snert tand dan.

En dus moest ik door naar de… KAAKCHIRURG

Ik bij de tandarts naar binnen en ik dus inderdaad een zenuwontsteking, dus verdoven. Om het even kort te houden: ik werd 4 keer verdoofd, mijn hele gezicht voelde verdoofd, maar die rot tand nog steeds niet. Tandarts met zijn handen in zijn haar. Ik was helemaal verbijsterd, want dat was me nog nooit gebeurd. En dus moest ik door naar de… KAAKCHIRURG!(Waaaaaaaaaaaa Helpie)

Nou ‘s-middags bij de kaakchirurg naar binnen, in het ziekenhuis!!!!. Mijn mannetje mocht niet mee naar binnen, want de OK moest steriel blijven.
Afijn, de kaakchirurg verstond zijn werk en mijn zenuwontsteking was behandeld en ik lag tijdens de operatie onder een groen kleed, kon echt niets zien, want alleen mijn mond moest vrij blijven.

Ik heb ‘s-avonds met vrienden nog oliebollen staan bakken

ik heb 's-avonds met vrienden nog oliebollen staan te bakken
ik heb ‘s-avonds met vrienden
nog oliebollen staan te bakken

En wat denk je? NERGENS GEEN LAST VAN! Echt, ik zweer het, echt nergens geen last van! Normaliter was ik daarna helemaal – maar dan ook helemaal – gebroken. Voor minstens een week. Maar echt, ik heb ‘s-avonds met vrienden nog oliebollen staan te bakken! Echt joh. Voor diegene die zich zo rot voelen van de hyperventilatie, echt ga het doen, het HyperVen programma, want het werkt ECHT.

Nou, dit was het dan. Ik moest dit even kwijt. Want positieve berichten zijn heel belangrijk voor de mensen die nog moeten beginnen of diegene die bezig zijn en nog geen resultaten hebben.

Jongens en meiden, ik wens jullie allemaal
EEN HEEL GEZOND, GELUKKIG EN HYPERVENTILATIE-VRIJ leven.
Groetjes van Ellen