Bijna klaar met HyperVen!

Hallo allemaal, ik wil graag even met jullie delen dat ik bijna klaar met HyperVen ben. Zaterdag is het mijn laatste HyperVen-dag. Het gaat hartstikke goed met mij! Ik ben nog niet helemaal klachtenvrij, maar de klachten die ik heb zijn bijna te verwaarlozen. 

Het is het dubbel en dwars waard geweest

Ik vond de HyperVen therapie behoorlijk duur om zelf te moeten betalen. Maar het is het dubbel en dwars waard geweest. Alleen verlenging vind ik wel echt te duur worden. Dus mocht ik het weer nodig hebben, dan ga ik zelf timen en op papier bijhouden. Het forum blijf ik wel op om mijn ervaringen te delen en anderen te helpen. 

Een psychosomatisch fysiotherapeut

Graag wil ik nog even zeggen dat ik nu bij een psychosomatisch fysiotherapeut loop. Die heeft mij enorm met de laatste loodjes geholpen. Door haar ben ik ineens weer aan het fietsen, wandelen en hardlopen. En ik pas zelfs op bij kinderen uit de buurt. Dingen die ik een paar weken geleden nog niet voor mogelijk hield. 

Ik een paar maanden geleden:

  • totaal uitgeput
  • bij het minste of geringste een hyperventilatie-aanval
  • nergens meer naar toe kunnen…

Waar ik nu ben:

  • volop energie
  • genietend van kleine dingen
  • weer wat kunnen betekenen voor anderen
  • mijn huishouden kunnen draaien
  • zelf activiteiten ondernemen
  • zelfs weer sporten!

Ik moest daar diensten van 10 uur draaien 

In de kinderopvang moest ik diensten van 10 uur draaien
In de kinderopvang moest ik
diensten van 10 uur draaien

Ik heb wel besloten om niet meer mijn oude werk te hervatten. Namelijk in de kinderopvang. Ik moest daar diensten van 10 uur draaien en dat vind ik gewoon echt te veel. Met kinderen blijf ik absoluut werken, maar ik ga iets zoeken wat rustiger is en kortere diensten. 

Ik heb steun gehad aan HyperVen. En aan mijn partner. Ook het UWV, die mij gelukkig begrepen. En mij tot 1 januari zelfs hebben gegeven om rustig weer fit te worden. En ik heb ook steun gehad aan mijn osteopaat en psychosomatisch fysiotherapeut. Dus voor iedereen: Je komt er weer uit! Je kan weer genieten van het leven en je kan van alles wat je wilt weer oppakken. 

Groetjes,
Pianootje