Snelle verbetering met HyperVen!

Ik  moest na elke sessie mijn puffer innemen, maar bemerkte snel verbetering met HyperVen
Ik moest na elke sessie mijn puffer innemen, maar bemerkte snel verbetering met HyperVen

Dag iedereen, één week geleden heb ik mijzelf aangezet om de HyperVen therapie te gaan doen. Ik had zoveel vragen waarop ik allemaal een antwoord heb gekregen. Nu ben ik HyperVen begonnen met astma. De eerste sessie was erg zwaar voor mij. Ik herinner mij nog, na elke sessie moest ik mijn puffer innemen omdat ik zo’n grote druk op mijn borst kreeg en soms ook astma-aanvallen tijdens de trials. Maar ik bemerkte wel een snelle verbetering met HyperVen.

Ik denk dat mijn longen nog nooit zo opengezet waren

Ik forceerde niet maar ik denk dat mijn longen nog nooit zo opengezet waren. Toen ik begon toen had ik een score van gemiddeld 85. Nu – na 7 dagen – behaal ik een gemiddelde score van 111. Ik heb vandaag zelfs mijn topscore behaald van 122 seconden. 

De veranderingen

Ik zie duidelijk op een paar dagen dat er toch verbetering in zit, wat redelijk vroeg is! De veranderingen:

  • Vroeger pakte ik elke dag omega-3 en vitamine C supplementen + Echinacea Forte om mijn weerstand te versterken en dagelijks 2x pufs. 
  • Nu neem ik geen supplementen meer, ben minder benauwd, heb geen acute hyperventilatie-aanvallen meer en pak nu enkel nog 1 puf in de morgen. 
  • Wat ik wel heel raar vind is, na elke sessie die ik doe, gaat het in- en uitademen super gemakkelijk. Er was altijd wel een obstructie, zowel bij in- als uitademen. 
  • Het is nu ook al lang geleden dat ik geen druk meer op mijn borst had en niet acuut naar lucht happen. 

Ik geloof zeker dat deze therapie werkt en mijn score is relatief hoog voor sommige van jullie. Maar ik zie mijn scores nog heel hoog gaan, als ik 4 maanden deze therapie doe! 

Ik vind dit programma zeker de moeite waard

Wel hap ik nog dagelijks naar lucht en nu sta ik erbij stil bij dat ik dit doe. 
Telkens om de paar minuten die diepe teug willen halen, ik denk dat dit zo geprogrammeerd is van zoveel ademnood te hebben gehad in mijn zware astma-crisissen. Wanneer ik deze sessie’s doe dan hap ik niet meer naar lucht de komende paar uren, dus dit zal in de toekomst zo blijven evolueren denk ik. 

Ik vind dit programma zeker de moeite waard! Er zijn zoveel andere ademhalingsoefeningen maar dit is het meest effectieve programma dat er bestaat denk ik. Succes nog allemaal.