Klein succesverhaaltje

Geen spectaculair verhaal maar wil het toch even kwijt. Mijn klein succesverhaaltje. Ik ben nu een maand of 2 met de HyperVen therapie bezig. Ik ging al snel vooruit maar zit nu al weken op dezelfde lijn. Ben intussen ook erg verkouden geweest en was een beetje het ritme van elke dag 2 keer oefenen kwijt. Als je geen vooruitgang meer ziet word je gewoon een beetje makkelijk, althans, ik dan..

Tot mijn verbazing blijft de paniek aan de oppervlakte

Ik heb elk jaar vooral last van paniek en depressie in de winter
Ik heb elk jaar vooral last van
paniek en depressie in de winter

Ik voelde overigens wel dat ik rustiger was dan voorheen, dus was al tevreden. Ik heb elk jaar vooral last van paniek en depressie in de winter en dat met de zorgen om onze pleegdochter maakte dat ik afgelopen week weer helemaal terugviel. Tenminste, daar leek het even op, want tot mijn stomme verbazing blijft de paniek aan de oppervlakte.

Ik kan alleen maar concluderen dat dit door het HyperVennen komt

Ik kan door rustig te ademen toch redelijk ontspannen blijven. En ben ik nu na een paar dagen weer redelijk hersteld!! Dus ik kan alleen maar concluderen dat dit door het HyperVennen komt!! Het was naar maar ik ben zó blij dat het hierbij gebleven is!! HyperVennen heeft zich voor mij al bewezen!