Een paar maanden gestopt met HyperVen

Ik at geen chocola meer
Ik at geen chocola meer

Hallo allemaal, ik wil het wel van de daken schreeuwen en ik wens het iedereen toe: ik ben nu al een tijd helemaal klachtenvrij. Ik ben nu een paar maanden gestopt met HyperVen. Ik deed naast de HyperVen therapie elke dag 2x ontspanningsoefeningen. Ik at geen chocola meer en ben van baan veranderd. Mijn baas gaf mij veel stress en ik doe nu minder stressvol werk. Weliswaar voor een lager salaris, maar het geef me veel meer LUCHT!

Ik heb volgehouden omdat ik er in geloofde

Ik heb ongeveer 6 maanden aan HyperVen gedaan, 2x per dag. Dat ging – zeker in het begin en na een goede periode – met ups en downs. Maar ik heb volgehouden omdat ik er in geloofde. Vannacht werd ik wakker en ik merkte dat ik snel ademde. Misschien na een moeilijke droom. Maar… geen klachten dus?! Ik ben toen rustig met mijn buik gaan ademen en dat was dat. Heerlijk toch?

Na jarenlange hyperventilatie kun je er niet opeens vanaf zijn

Ik heb het al eens eerder gezegd: houd vol hoor. Ook als het even weer wat minder goed gaat. Na jarenlange hyperventilatie kun je er niet opeens vanaf zijn. En: kijk naar je levensstijl. Dat vindt ik ook erg belangrijk. Wil je perse mee blijven draaien in de ratrace van status, opgelegde emancipatie-normen en drie keer op vakantie naar het buitenland? Ik heb ontdekt dat status er echt niet toe doet als je gezondheid het laat afweten.

Groetjes van Sasha