Volgens mij is dit het enige wat helpt

Hai allemaal…. Ik vond het zo flauw van mezelf dat ik alleen sneaky het hele forum heb uitgeplozen, zonder mezelf even voor te stellen. Ik ben sinds 2 en een halve maand bezig met de HyperVen therapie. Wisselend van één tot twee keer per dag. Ben van 65 sec. naar 105 sec. gegaan.

Toen was de rek op

Ik ben 27 jaar, net afgestudeerd, en heb zo’n 7 jaar last van hyperventilatie. In het begin kon ik er makkelijk mee te leven, later niet echt meer….. Zo’n vier jaar geleden werd het echt heel heftig. Ik was druk met allerlei verschillende activiteiten en daarnaast ging ik echt veel te veel op stap. Met alle alcohol van dien. Ik beschouwde mijn lichaam toen als een oneindig vat…Ik luisterde niet naar mijn signalen en dacht altijd: ik doe dit, en mijn lichaam volgt wel…. Nou ja, toen was de rek op….

De laatste twee jaar waren erg stressvol

De laatste twee jaar waren dan ook erg stressvol
De laatste twee jaar waren erg stressvol

Ben 3 jaar geleden uit pure nood naar huisarts gegaan, en de enige oplossing was seroxat. Dat een jaar geslikt. Daarna ging het een tijd goed en begin dit jaar kreeg ik een flinke terugval: kedeng. De laatste twee jaar waren dan ook erg stressvol: veel nieuwe dingen, op 5 verschillende plekken gewoond, financiële problemen, ziekte in de familie, etc. 

Het gaat met twee stappen vooruit, één terug

Ik ben niet aan de medicijnen, slik wel sint-janskruid en vitamine complex: Relax formule (Etos). Verder jog ik af en toe en dus HyperVen…. En het gaat echt met twee stappen vooruit, één terug… 

Ik heb de laatste 1,5 maand amper een paniekaanval gehad

Wil zeggen dat ik zo SUPERBLIJ ben met HyperVen… Ja, een promo-praatje… Maar ik voel me weer sterk worden… Weer vertrouwen kunnen hebben in mijn lichaam. Ik vond het zo frustrerend dat mijn lichaam in winkels en zo ging verstijven en trillen. Dan werd ik zo boos op mezelf, wat ook weer niet goed is. Ik heb de laatste 1,5 maand amper een paniekaanval gehad, terwijl ik ze daarvoor minstens 2 keer per week had. Voel wel spanning, of is dat ongeuite boosheid? Misschien dat ik dat nog op één of andere manier kwijt moet. Hoe?! En mijn ademhaling is nog steeds onregelmatig…

Volgens mij is dit het enige wat helpt

Ik ben er nog niet….maar we gaan goed. Snap dat sommige nieuwe mensen hier op het forum zich afvragen of ze wel of niet HyperVen moeten aanschaffen. Waarschijnlijk om een teleurstelling voor te zijn. Maar jongens: niet langer wachten…. Volgens mij is dit het enige wat helpt. By the way: wanneer gaan jullie de beurs op?

Ik vond het fantastisch om jullie ervaringen te lezen. Ik leef mee met jullie allemaal… Heel veel succes met alles!

Rosa