Volgens mij ben ik er

Allen, volgens mij ben ik er. De klachten blijven de laatste weken weg. Mijn gemiddelde is opgelopen van 60 seconden tot 200 seconden en dit blijft de laatste drie weken constant. Nou ja heel licht stijgend. Het is me zelfs gelukt om in mijn kamerkoor een lastige solo tijdens een concert met 160 man tot een goed einde te brengen. En dat zonder allerlei ademhalingsproblemen, duizeligheid, angsten, etc.

De klachten zijn weer snel verdwenen

Ik ga lekker vier weken op vakantie naar Ierland
Ik ga lekker vier weken op
vakantie naar Ierland

Nou ja, de dag daarop kon je me opvegen. Maar die symptomen en klachten zijn weer snel verdwenen. En dat is goed nieuws dus. Nu nog een week en dan ben ik een lekker vier weken op vakantie naar Ierland. En daar ga ik eens goed van genieten. Dank voor jullie soms bemoedigende woorden en suggesties. Iedereen, hou vol, want dit succes gun ik iedereen.

Groet, en ik laat nog wel iets van me horen over een tijdje,

Peter