Honderd sessies HyperVen

Zo, die mijlpaal is bereikt. Honderd sessies HyperVen sinds ik begon met de HyperVen therapie. Het gaat hard, bijzonder hard. Mijn gemiddelde is gestegen van 60 seconden bij de start, tot 195 seconden nu. En dat in geen drie maanden. Op dit moment voel ik me goed. De afgelopen paar dagen zelfs klachtenvrij. Wat een opluchting.

Mailwisseling met Rob stelde me gerust

Mailwisseling met Rob stelde me gerust
Mailwisseling met Rob stelde me gerust

Doordat het zo hard is gegaan, heb ik in de afgelopen maand behoorlijk wat symptomen en klachten gehad. Zelfs zodanig dat ik me behoorlijk zorgen maakte over de effectiviteit van HyperVen. Mailwisseling met Rob (dank) stelde me gerust. Tegelijkertijd heb ik de frequentie van HyperVennen teruggebracht tot één keer per dag en in de weekeinden helemaal niet. En daar voel ik me nu prima bij. 

Na honderd sessies HyperVen: HyperVennen is uitermate effectief

Mijn daggemiddelde ligt in de afgelopen 1,5 week zo rond de 190 seconden en vertoont geen stijging meer. Zou ik er al zijn?? Ik mag het hopen. In ieder geval dit tempo houd ik de komende maand nog aan. Daarna een paar weken op vakantie. Het lijkt er sterk op dat HyperVennen uitermate effectief is.

Peter D.