Mijn resultaat met HyperVen

Graag wil ik mijn resultaat met HyperVen delen. Ik ben met de HyperVen therapie gestart verleden jaar in november. Op dat ogenblik stond mijn koolzuurgehalte zeer laag: 32. Dit werd gemeten in het ziekenhuis. De therapie had aanvankelijk weinig of geen resultaat. Integendeel, ik ondervond een zware terugval. Langzaam ging het echter beter en beter.

Ik ben bijna terug de oude

Tot mei heb ik de therapie elke dag stipt twee maal uitgevoerd. Daarna heb ik het langzaam afgebouwd en nu doe ik het ongeveer 2 maal in de week. Ik voel me veel beter. Ik ben bijna terug de oude na vijf jaar van chronische hyperventilatie

Tijdens de therapie werd mijn koolzuurgehalte gemeten

Tijdens de therapie werd mijn koolzuurgehalte gemeten
Tijdens de therapie werd mijn
koolzuurgehalte gemeten

Tijdens de therapie werd mijn koolzuurgehalte gemeten. Rond februari was het gehalte reeds gestegen naar 38. En recentelijk werd een waarde van 42 opgetekend. Normaal dient het koolzuurgehalte rond de 40 te liggen.

Ik schrijf mijn vooruitgang voor 95% toe aan HyperVen

Ik schrijf mijn vooruitgang voor 95% toe aan het gebruik van HyperVen, welke mijn inziens spotgoedkoop is. Tijdens mijn zoektocht gedurende jaren heb ik fortuinen gespendeerd aan dokters. Zowel traditionele als alternatieve, kwakzalvers, allerhande therapieën… En allemaal zonder enig zichtbaar resultaat. 

Ik leef wel bewuster

Elke vraag in verband met met het programma HyperVen werd steeds beantwoord. Voor het overige leef ik wel bewuste Ik tracht gezond te eten. Af en toe doe ik een zuiveringskuur. Ook neem ik nu meer vitaminen. Ten slotte probeer ik ook om meer te bewegen.

Met vriendelijke groeten, 
Katelijne