HyperVen is een mooie aanvulling

Ik heb een maand of vier de HyperVen therapie gedaan. Hier was ik erg blij mee, na elke sessie had ik weer meer energie en na verloop van tijd ging ik ook weer beter slapen. Ik heb het erg zwaar gehad na mijn burn-out. Ik viel in een angststoornis en had 24 uur per dag klachten. Vooral het nauwelijks slapen brak me bijna. Nadat ik een half jaar beetje bij beetje me iets minder hels voelde kwam ik HyperVen tegen. HyperVen is een mooie aanvulling.

De oorzaak zit eigenlijk altijd in je denken

De oorzaak zit eigenlijk altijd in je denken
De oorzaak zit eigenlijk altijd in je denken

Dat het een therapie is die het gehele herstelproces in gang zet voor iedereen die maar lang genoeg doorgaat, daar ben ik het niet mee eens. Het is een fijne methodiek die je helpt om weer beter te gaan ademen. De reden waarom je slecht bent gaan ademen is de oorzaak. Deze oorzaak zit eigenlijk altijd in je denken, geen tijd voor jezelf nemen, angsten, te hard willen gaan, etc.

Juist omdat het zwaar is werkt het extra goed

Als je hier niet uitkomt is het inschakelen van een professional belangrijk. HyperVen is hier een geweldige tweede aanvulling op. Het is een meditatief momentje, het is namelijk een zware therapie. En juist omdat het zwaar is werkt het extra goed. Je hebt geen tijd om te denken of iets anders te voelen. Je moet je blijven focussen op het inhouden van die adem. Zweetdruppels stonden er regelmatig op mijn voorhoofd. Hoe langer ik bezig was hoe beter het ging en hoe hoger de grafiek kwam. 

Terug vallen in oude patronen

Nu ben ik van een groot deel van de klachten af, en slaap weer wat beter, maar ik merk hoe makkelijk ik weer terug kan vallen in oude patronen. Dit heeft bij mij allemaal met mijn denken, mijn perfectionisme en mijn angsten te maken. Ik wil iedereen van de staf hier bedanken voor hun bijdrage. Ik ben erg blij dat ik HyperVen ben gaan doen en vond de manier van communiceren prettig. 

Voor iedereen: probeer HyperVen

Veel succes in de toekomst en voor iedereen: probeer HyperVen. Het gaat je helpen, maar let ook goed op wat je zelf nodig hebt om je zelfvertrouwen en rust te vinden. Ikzelf geloof heilig in de heilzame werking van meditatie samen met wat cognitieve gedragstherapie. Dat kan je ook zelf zonder therapeut doen. 

Groet 
Thomas