Leve de HyperVen therapie

Hallo allemaal, hier zomaar even een berichtje van een HyperVen gebruiker. Leve de HyperVen therapie. Ik zal uitleggen waarom. Mijn chronische hyperventilatie is zo’n 10 jaar geleden begonnen met heftige aanvallen en sluimerde al die jaren door. Gevolg: niet gek op drukke winkels,volle bioscopen, theaterzalen, grote stukken autorijden e.d. Want dan voelde ik me niet toppie, maar ach ook best mee te leven.

Tot ik vorig jaar zoveel stress over me heen kreeg, dat daardoor de hyperventilatie symptomen en klachten steeds erger werden:

  • ik bleef het liefste alleen maar binnen
  • ik had liever zo min mogelijk sociale contacten
  • werken ging niet meer
  • de telefoon nam ik het liefste niet op
  • ik voelde me dus echt superslecht!!

Ik moet zeggen dat ik een ander mens ben geworden

Naast gesprekken met een psychotherapeute ben ik ook met HyperVen gestart. En die combi was blijkbaar de juiste. Ik heb 4 maanden geHyperVend en het voelde superzwaar aan. Maar uiteindelijk begon ik weer steeds wat meer leven te voelen. Inmiddels ben ik 3 maanden gestopt met HyperVen. De gesprekken bij de psychotherapeute lopen nog (1x per 2 weken) en ik moet zeggen dat ik een ander mens ben geworden. Natuurlijk de basis is nog steeds hetzelfde, maar het voelt zo goed om niet steeds rekening te hoeven houden met alle klachten. Ik kan gewoon leven.

Het werkt dus echt dat HyperVen!

mijn zoontje en ik zijn vorige week samen een dagje naar een pretpark geweest
mijn zoontje en ik zijn vorige week samen een dagje naar een pretpark geweest

Het is zomervakantie, mijn zoontje en ik zijn vorige week samen een dagje naar een pretpark geweest. En gister hebben we met het openbaar vervoer naar Rotterdam een museum bezocht. Ik kan er van genieten!! Dit berichtje plaats ik even om een ieder een hart onder de riem te steken. Het werkt dus echt dat HyperVen!! Ik lees hier regelmatig allerlei klachten van mensen die niet meer weten wat ze moeten en ik kan maar een ding zeggen: ga keihard met jezelf aan de slag! Het leven is het echt waard!!

Sterkte allemaal!!!