HyperVen is super!!!

ik heb me suf geoefend om op mijn bruiloft me goed te voelen... En dat is gelukt

Hallo allemaal, ik wil de makers van HyperVen bedanken want… HyperVen is super!! Vanaf januari dit jaar me suf geoefend om op mijn bruiloft van afgelopen vrijdag 29 april 2005 me goed te voelen… En dat is gelukt!!!!!!

Ik heb een fantastische dag gehad

Ik heb een fantastische dag gehad, zonder pijn op de borst, duizeligheid, onwerkelijkheid etc, etc, etc. De weken die er aan vooraf gingen waren al heel goed, ondanks veel spanning en voorbereidingen. IK BEN HEEEEEEEEEEEEEEEEEEL BLIJ dat ik HyperVen heb ontdekt. 

Applaus voor mezelf dat ik zo goed heb geoefend

Blijkbaar heb ik nu wel al mijn buffers opgebruikt, want ik heb wel pijn op de borst en verkrampingen, maar dat geeft allemaal niks. De afgelopen 3 dagen ook niet geHyperVend, maar daar begin ik vandaag weer mee! HyperVen, of hoe jullie ook precies heten…..SUPER! En natuurlijk een applaus voor mezelf dat ik zo goed heb geoefend. Het was en is zeker wel eens afzien, maar de volhouder wint!!!!

Positief denken en jezelf blijven aanmoedigen

Lieve mensen, ga vooral door met oefenen en probeer niet meteen resultaten te eisen. Geef het de tijd, het komt allemaal goed!!! Positief denken en jezelf blijven aanmoedigen. Succes aan iedereen die ook HyperVen gebruikt of chronische hyperventilatie heeft! 

Groetjes van een gelukkige pasgetrouwde….
Cindy