Dat HyperVen is zo gek nog niet!

deze ex-hypervenner heeft gister heel relaxt een etentje gehad met haar beste vriend
deze ex-hypervenner heeft gister heel relaxt een etentje gehad met haar beste vriend

Goeiemorge allemaal, deze ex-hypervenner – die nog niet zo lang gestopt is met de HyperVen therapie – heeft gister heel relaxt een etentje gehad met haar beste vriend… Lekker ontspannen en lang aan tafel gezeten en toen ik in bed lag realiseerde ik me: ik had helemaal NERGENS last van. Wat een heerlijkheid en wat goed voor mijn zelfvertrouwen.

Mijn klachten bleven één voor één weg

Ik heb HyperVen besteld omdat al het andere niet geholpen heeft. Ik was ook sceptisch over dit programma maar ach, heel duur was het niet. Het was niet duurder dan 1 consult bij een therapeut. Dus ben ik er maar aan begonnen. Vier maanden lang volgehouden… Geen dag overgeslagen. Wel van 3x naar 2x gegaan, en in de laatste 2 weken maar 1 x oefenen per dag. En nu: ik voel me steeds sterker en beter worden. Mijn klachten bleven één voor één weg en sommige kwamen juist voor terug.

Voor ieder die nog twijfelde: dat HyperVen is zo gek nog niet!!

In het begin van de chronisch hyperventilatie had ik last van hartoverslagen. 10 jaar geen last van gehad en na 2 maanden HyperVennen kwam die klacht weer naar boven. Maar goed… Ik ben gewoon doorgegaan en nu ben ik eigenlijk klachtenvrij!! Natuurlijk ben ik elke dag bang dat al die rotklachten weer terug komen…dit is immers de manier waarop ik al jaren leef: als ik maar niet…. Maar ook die gedachtes ga ik de komende maanden deleten. Voor ieder die nog twijfelde: dat HyperVen is zo gek nog niet!!

Fijne dag!!