Succes delen!!

Succes delen
Succes delen

Hallo allemaal, ik wil hier graag mijn succes delen. Op 12 juli 2011 zag ik het allemaal even niet meer zitten. Ik voelde me onrustig en sliep niet meer ‘s-nachts. Ik had veel negatieve gedachte en gevoelens. Op een nacht, toen ik de wanhoop nabij was, kwam ik op de site van HyperVen en dit was het begin van mijn weg terug naar gelukkig leven! 

Toch heb ik nooit getwijfeld om door te zetten

Ik heb me aangemeld, en ben begonnen met de HyperVen therapie… 2 keer per dag en de klachten namen verschrikkelijk toe! Wat had ik toen veel aan de mailtjes van Ellen en alle andere verhalen op dit forum. Toch heb ik nooit getwijfeld om door te zetten. En nu bijna 4 maanden later (ik heb nog 14 dagen te gaan) voel ik me top! Ik slaap weer ‘s-nachts, heb weer energie en alle onrust is weg uit mijn lijf. Ik heb naast HyperVen ook psychotherapie gehad om inzicht te krijgen in het waarom van deze overbelasting van mijn lijf! Deze twee sporen hebben gemaakt dat ik nu weer LEEF! 

Ik heb enorm veel respect voor jullie werk!

Rob en Ellen, ik wil jullie enorm bedanken voor alles en voor deze mogelijkheid. Ik heb enorm veel respect voor jullie werk! Mijn scores zijn eigenlijk niet eens zoveel gestegen. Ik begon met gemiddeld 60 en schommel nu tussen de 80 en de 90. Maar de resultaten zijn goed en daar gaat het om!! Ik ga deze laatste 14 dagen afbouwen met 1 keer op een dag de oefeningen te doen en dan stop ik. 

Wat ik het ergste vind aan chronische hyperventilatie is het onbegrip

Het ergste aan chronische hyperventilatie is het onbegrip
Het ergste aan
chronische hyperventilatie
is het onbegrip

Mocht ik ooit weer klachten terug krijgen, dan weet ik nu in ieder geval wat ik kan doen om weer beter te worden. En dat is echt een wereld van verschil. Want wat ik vooral het ergste vond en vind aan chronische hyperventilatie is het onbegrip… en het machteloze gevoel. Maar door HyperVen heb ik nu weer grip op mijn leven!! 

Nogmaals dank daarvoor en voor de anderen: zet door want het is de moeite waard!!