Volhouden met HyperVen

Een lange tijd afwezig geweest op de site. Ik heb 6 jaar geleden de HyperVen therapie gedaan. Ik lees, dat een aantal van jullie zich een poosje goed voelen bij HyperVen en dat het lijkt of je daarna een terugval hebt. Die terugval kan je zien als het opruimen van stress. In eerste instantie reageert je lichaam op de nieuwe waarden. En dat maakt dat je je goed voelt. Maar je lichaam zit nog vol met stress en dat moet er ook uit. Je moet echt volhouden met HyperVen.

Het is heerlijk om van de hyperventilatie af te zijn!

Je moet volhouden met HyperVen. Sinds ik de therapie gedaan heb, durf ik weer de straat op te gaan
Sinds ik de therapie gedaan heb,
durf ik weer de straat op te gaan

Sinds ik de therapie gedaan heb, durf ik weer de straat op te gaan. En ook allerlei dingen te ondernemen. Dingen die ik echt niet meer durfde en sinds lange tijd ook niet meer deed. Dus voor iedereen die bezig is, maar veel twijfelt: HyperVen werkt echt. En het is echt heerlijk om van de hyperventilatie af te zijn! Zet ‘m op!