Al enkele jaren klachtenvrij

Het grootste deel van mijn leven, ik ben nu 62 jaar, heb ik geleden aan chronische hyperventilatie. En aan de daarbij behorende angstproblemen. 
Ongeveer vier jaar geleden kreeg ik een ernstige hersenbloeding. Hierdoor belandde ik 4 maanden in het ziekenhuis en een revalidatie-kliniek. Nu heb ik HyperVen gedaan.

HyperVen heeft er voor gezorgd dat ik al enkele jaren klachtenvrij ben.

een leven lang angst stond aan de basis van hoge bloeddruk
een leven lang angst stond aan de
basis van hoge bloeddruk

HyperVen heeft er voor gezorgd dat ik al enkele jaren klachtenvrij ben. Zelf ben ik sterk van mening dat bijna een leven lang angst aan de basis heeft gestaan van een later ontstane hoge bloeddruk. En mede de daaruit voortgekomen hersenbloeding. Ik heb er dan ook spijt van dat ik niet veel eerder de HyperVen therapie heb ontdekt.