Een weekje stoppen en het gaat goed!

een weekje stoppen met de HyperVen therapie

Ik heb afgelopen weekend besloten eens een weekje te stoppen met de HyperVen therapie. Ik was inmiddels 3 maanden bezig. Eén sessie per dag was voor mij meer dan genoeg. Ik kreeg steeds sterker het gevoel dat mijn lichaam even behoefte had aan een pauze. Afgelopen vrijdag heb ik voor het laatst geHyperVend. En het gaat goed!!!

Ik voel dat mijn ademhaling nu meer ‘op zichzelf’ staat

Ik vond het best even spannend of mijn ademhaling de hele dag ook rustig en ontspannen zou blijven zonder HyperVen. Maar tot nu toe gaat dat heel goed. Soms merk ik wel dat er iets van onrust begint te komen in mijn ademhaling. Maar dan concentreer ik me op het ontspannen van mijn spieren en dan trekt het eigenlijk meteen weer weg. En dat lukte me een paar maanden geleden echt niet. Toen werd het alleen maar erger. Ik voel ook duidelijk dat mijn ademhaling nu meer ‘op zichzelf’ staat. En niet meer zo snel reageert op prikkels van buitenaf. Het gaat gewoon ‘vanzelf’ rustig door… Komend weekend ga ik weer door met HyperVen.

Ik vind het toch wel heel mooi om dit te merken en wilde het even met jullie delen.

Groeten, Marja