Ik ben overtuigd van de werking van HyperVen

Ik ben overtuigd van de werking van de HyperVen therapie. Ik ben er nu bijna 3 maanden mee bezig en merk heel duidelijk verbetering in mijn ademhaling. Het is allemaal meer in balans gekomen en ik ben er veel minder vaak mee bezig om ‘goed’ adem te halen, wat eigenlijk alleen maar averechts werkte… En ik doe maar 1 sessie per dag, want 2 trek ik niet. Maar ook van die ene sessie merk ik echt verbetering.

HyperVen kan alleen helpen als je ook leert om beter naar jezelf te luisteren

Ik ben wel van mening dat HyperVen alleen kan helpen als je daarnaast ook leert om beter naar jezelf te luisteren. Want volgens mij zijn bijna alle mensen met chronische hyperventilatie gauw geneigd om zichzelf voorbij te hollen. Te veel hooi op hun vork te nemen. Dingen te doen die eigenlijk niet bij hen passen maar waarvan ze denken dat het zo hoort, of dat ‘men’ het van ze verwacht. Ik merk aan mezelf dat als ik een terugval krijg en problemen met mijn ademhaling, dat het eigenlijk altijd daarmee te maken heeft, met dat niet goed genoeg naar mezelf luisteren dus, en mezelf voorbij hollen.

Als je beter bij jezelf blijft, is het effect van HyperVen groter

HyperVen brengt je ademhaling meer in balans
HyperVen brengt je
ademhaling meer in balans

Het is dus een combinatie van HyperVen volgen en aan jezelf werken. Dat doe je door beter naar je eigen signalen te luisteren. En het ene versterkt het andere weer, tenminste dat gevoel heb ik. HyperVen brengt je ademhaling meer in balans, waardoor je ook gemakkelijker bij jezelf kunt blijven. En als je beter bij jezelf blijft, is het effect van HyperVen ook weer groter.

Je kunt er alleen maar iets mee winnen

Ik hoop dat je ook de moed kunt vinden om met HyperVen te beginnen . Bekijk het eens zo: wat heb je te verliezen? Niets toch? Je kunt er alleen maar iets mee winnen. Waarmee ik niet wil zeggen dat HyperVen altijd gemakkelijk is, want dat is het niet. Maar des te beter het gevoel dat je over jezelf hebt als het toch lukt.

Groeten en veel moed!
Marja