Eindelijk stijging met HyperVen

Hallo allemaal, eind september ben ik begonnen met de HyperVen therapie. In de vakanties heb ik niet geoefend en als het echt niet uit kwam ook niet. Maar verder redelijk trouw twee keer per dag. Tot net voor de kerst bleef mijn grafiek rond hetzelfde punt schommelen, er zat geen enkele vooruitgang in. Maar nu – sinds een paar weken – lijk ik toch vooruitgang te boeken. Ik heb nu eindelijk stijging met HyperVen.

Ik ga nu met regelmaat over mijn eigen recordtijden heen

ik ga met regelmaat over mijn eigen recordtijden heen
ik ga met regelmaat over
mijn eigen recordtijden heen

Nu ga ik met regelmaat over mijn eigen recordtijden heen. Ik moet zeggen dat dit enorm motiverend is en ik probeer dan ook koste wat kost twee keer per dag te blijven oefenen. De laatste tijd heb ik steeds hogere sessietijden. Mijn hoogste tot nu toe 103,8!!!!. Terwijl ik al die tijd rond de 75/80 schommelde. Alleen rond mijn menstruatie zak ik weer enorm terug, dan zit ik bijna weer op het oude lage niveau, wat natuurlijk wel erg frustrerend is.

Er komt een moment dat ook jouw trial-tijden omhoogschieten

Dit wilde ik even kwijt omdat ik er zo blij om ben, en om iedereen een hart onder de riem te steken die ook maar op hetzelfde punt lijkt te blijven hangen. Er komt een moment dat ook jouw trial-tijden omhoogschieten. Gewoon volhouden dus.
Groetjes, Jacqueline