Chronische hyperventilatie beheerste mijn leven

Chronische hyperventilatie beheerste mijn leven. Ik had er ook angsten bij ontwikkeld. Vorig jaar kwam ik op een punt dat ik niet meer wist wat ik er mee aan moest. Je kunt niet alles tegelijk aanpakken, maar waar moet je dan beginnen?

Een briefje met HyperVen erop

Ik had al een tijdje een briefje liggen waar HyperVen opstond. Van iemand gekregen die er baat bij had. Ik heb de HyperVen therapie opgezocht op internet en heb me direct aangemeld. In het begin vond ik het heel erg pittig om mijn adem vast te houden. Het lukte maar 20 seconden… Ook kreeg ik last van de stressontladingen waar over geschreven wordt. Zo heb ik een tijdje rondgelopen met een rood hoofd.

Ik heb doorgezet

Hyperventilatie beheerste mijn leven, maar ik heb doorgezet
Hyperventilatie beheerste mijn leven,
maar ik heb doorgezet

Langzaam liepen mijn scores op. Het twee keer per dag HyperVennen, waarbij het ook nog zo’n tijd na het eten moet zijn, was voor mij geen doen. Maar ik heb zo goed mogelijk doorgezet. Ik ben tussendoor wel eens gestopt, waarna ik het weer miste. Ik ben trouwens op rond de 80 a 90 seconden uitgekomen.

Een positieve mindset

Langzaam is de hyperventilatie minder geworden. Ik merk nu zelfs dat als het begint, ik automatisch die oefeningen begin te doen. Dat besef, veel minder hyperventilatie en het gebrek aan tijd zorgen ervoor dat ik nu stop met HyperVen. En wat ben ik blij met HyperVen! Naast dat het wat doet aan de hyperventilatie, geeft het je een positievere mindset en meer vertrouwen. Twijfel je nog om te starten? Als je het nodig hebt, direct doen! Tot slot, Rob geeft altijd en snel antwoord als je iets wilt weten. Top!