Ik ben erg blij

naar de tandarts om een gaatje te vullen en een verstandskies te laten trekken

Ja, ik ben erg blij. Ik moest vorige week naar de tandarts om een gaatje te vullen en een verstandskies te laten trekken. Ik was hiervoor erg zenuwachtig, maar het is allemaal goed gegaan. Heb geen aanval of iets dergelijks gekregen. Was best een beetje trots op me zelf…  

Ik deed HyperVen als ik er behoefte aan had

Ik ben eigenlijk niet zo heel lang bezig geweest met de HyperVen therapie. Iets meer dan 2 maanden… Ik deed het ook niet constant maar meer als ik er behoefte aan had. Blijkbaar werkt dit voor mij. Ik zal uiteraard ook wel 
weer mindere dagen krijgen maar zoals ik me nu voel ben ik erg blij 
hiermee.

Mijn psycholoog zegt dat mijn instelling is veranderd

In januari heb ik mijn laatste gesprek met mijn psycholoog en ook 
zij zegt dat mijn instelling is veranderd. Ze kan merken dat het veel 
beter gaat. Ik raad eigenlijk iedereen wel aan om een keer met een psycholoog te gaan praten. Misschien helpt het wel… je weet maar nooit, mij heeft het zeker geholpen. 

Uiteraard blijf ik HyperVennen maar dan alleen wanneer ik daar behoefte 
aan heb en proberen om niet te veel hooi op mijn vork te nemen.  Hopelijk gaat het binnenkort met jullie allemaal ook beter, ik hoop het 
echt voor jullie. 

Hele fijne kerstdagen gewenst en een goed 2007.