Ik ga er even tussenuit

Hallo allemaal, na de HyperVen therapie succesvol te hebben gedaan en daarna nog bijna een half jaar hier op het forum te hebben gesurft, ga ik er even tussenuit.Ik wil mijn aandacht op andere dingen richten, zodat chronische hyperventilatie geen deel meer van mijn leven uitmaakt. Figuurlijk gezien dan.

Ik denk dat ik gedurende dat half jaar dat ik nog op dit forum aanwezig was voldoende heb kunnen laten lezen dat HyperVen echt werkt en ik hoop dat ik menigeen een hart onder de riem heb kunnen geven.

Er is echt leven na hyperventilatie

Er is echt leven na hyperventilatie !!! Zoals jullie weten had ik door de hyperventilatie ook een flinke angststoornis ontwikkeld. Door te HyperVennen heb ik ook de angststoornis al voor een groot stuk kunnen “wegwerken”. Maar ik wil helemaal vrij kunnen gaan en staan waar ik wil en daar gaat nu mijn prioriteit naar toe.

Ik wil dat die droom waarheid wordt

Ik wil dat die droom waarheid wordt
Ik wil dat die droom waarheid wordt

De grootste wens van mijn mannetje en mij is om weer een keer naar Texel te kunnen. Om daar heerlijk in de Sluftervallei te kunnen lopen. En ik wil dat die droom waarheid wordt. Ik bedank Rob voor zijn fantastische programma en zijn steun. Ik hoop dat heel veel mensen, ondanks al hun negatieve ervaringen met andere therapieën, toch de moed bij elkaar kunnen rapen om HyperVen te gaan volgen. Want het is absoluut wat het belooft.

Het is het echt allemaal waard

Voor al diegene die nog bezig zijn met Hyperven: KOM OP !!! Het is zwaar om het vol te houden. Maar jullie bezitten een dosis doorzettingsvermogen, anders waren jullie er niet aan begonnen. Het gaat met ups en downs. Je zult blij zijn en je zult balen, maar……………..HET IS HET ECHT ALLEMAAL WAARD !!!

Heel veel succes en heel veel liefs
van Ellen