Ruim drie maanden aan het HyperVennen

Hallo allemaal, inmiddels ben ik ruim drie maanden aan het HyperVennen. Vier maanden geleden werd ik overspannen verklaard. De chronische hyperventilatie – die op de achtergrond altijd aanwezig was – werd zo heftig dat ik het gevoel had overal neer te kunnen storten. Heel eng allemaal!

De moeheid is stukken minder

Ik ben actief thuis, als moeder, in mijn tuintje
Ik ben actief thuis, als moeder, in mijn tuintje

Inmiddels dus ruim drie maanden met de HyperVen therapie bezig en ik kan zeggen: op dit moment voel ik me goed! De moeheid is stukken minder, de angst en alle andere vervelende klachten zijn op de achtergrond best nog weleens aanwezig. Maar er valt op dit moment goed mee te leven. Ik ben actief thuis, als moeder, in mijn tuintje… Maar het belangrijkste van alles: ik kan weer genieten! Ik heb weer zin om afspraken te maken en vanaf maandag ga ik ook weer actief proberen te worden op mijn werk. Twee keer per week twee uurtjes om te starten…vooral alles heel rustig aan! 

De HyperVen methode heeft me zelfvertrouwen gegeven

De HyperVen methode heeft me zelfvertrouwen gegeven. En een stap in de goede richting gebracht. Ik ga nog door met de oefeningen, want dat lijntje krabbelt nog wat omhoog. Verder ben ik sinds 2 maanden onder begeleiding bij De Drempel. Dat is een organisatie die mensen helpt om de balans in hun leven te herstellen. Mijn leventje is best heftig geweest en daar leer ik alles wat er gebeurd is te verwerken en te begrijpen. Heel prettig allemaal. Al met al, er zullen vast weer mindere dagen komen maar deze goeie dagen steek ik alvast in de zak. Ik zal volgende maand weer wat laten horen!!