Positieve vooruitgang therapie

Beste HyperVenners, ik ben nu net in mijn zesde week van de HyperVen therapie en scores stijgen mooi. Ik was gestart op een gemiddelde van 73 sec naar nu 107. De therapie probeer ik 3 keer per dag te doen. Ik twijfelde
in het begin of  ik chronische hyperventilatie had. Met name door mijn hoge startwaarde. Maar ik wist dat ik vroeger mijn adem gerust 3 min kon inhouden zonder probleem. Dus toch een indicatie. Maar ik ervaar een positieve vooruitgang in mijn therapie.

De afgelopen dagen heb ik een scherper zicht

De afgelopen dagen heb ik een scherper zicht
De afgelopen dagen heb ik een scherper zicht

De afgelopen dagen merk ik echt een scherper zicht, kan de dingen precies veel beter zien en ook meer in kleur precies. Vroeger had ik soms dat er flarden uit mijn zicht verdwenen, zoals donker voor het oog. Moeilijk te beschrijven, maar daar heb ik ook geen last meer van. 

Het heeft veel te maken met wat je denkt

Heb wel nog last van paniek/onrust/depersonalisatie. Ik heb ook gemerkt dat dit veel te maken heeft met wat je denkt. Als je denkt ‘ik zit op de trein dus dan ben ik onrustig’ zal je ook onrustig zijn. Paar pilsjes helpen ook tegen de onrust bij mij persoonlijk. Ik blijf de therapie doen en hoop snel volledig genezen te zijn, zodat ik terug van het leven kan genieten zoals vroeger.