Reactie van een oud HyperVen gebruiker

Hallo lieve allemaal, hier even een reactie van een oud HyperVen gebruiker om jullie allemaal een hart onder de riem te steken (pfoei gaat die uitdrukking zo?) Ik heb lang, heel lang gehyperventileerd en ben dankzij de HyperVen therapie er echt vanaf!! Vond het programma loei zwaar. Ik had steeds het idee dat alle symptomen en klachten dubbel en dwars terugkwamen. Maar echt, ik ben alle lichamelijke hyperventilatie-klachten kwijtgeraakt.

Ik ben in therapie om mezelf wat beter te leren kennen

Ik ben in therapie om mezelf wat beter te leren kennen
Ik ben in therapie om mezelf
wat beter te leren kennen

Ik ben me er bewust dat de start van mijn hyperventilatie wel een oorzaak had. Daarom ben ik nog steeds in therapie om mezelf wat beter te leren kennen. En anders tegen dingen aan te kijken. Voor iedereen die nog druk bezig is met het programma: lekker door gaan. Al lijkt het een hele lange weg het is zeker de moeite waard!!

Sterkte allemaal, Kitty