Resultaten behandeling HyperVen

Beste mede HyperVenners, hierbij mijn resultaten behandeling HyperVen. Op 29 juni ben ik begonnen met de HyperVen therapie. Ik heb de volledige vier maanden van de training uitgedaan. Buiten een paar korte onderbrekingen wegens ziekte. Ondanks de intensiviteit van de training heb ik vooruitgang geboekt. En ik denk dat ik onderweg ben naar volledige genezing.

Ik vindt deze methode zeer effectief

Mijn motto is doe het en zet door!
Mijn motto is doe het en zet door!

Persoonlijk vind ik deze methode zeer effectief. Ondanks de intensiviteit ervan. Zelf heb ik nooit geen momenten van twijfel of zwakte ondervonden. Wat ik ook jullie toewens. Mijn motto is doe het en zet door!!! Zelfs in moeilijke momenten. Tot dat je de vicieuze cirkel doorbreekt. Want dat zal zeker helpen! Als mijn ervaring kan helpen, raad ik jullie aan om deze methode te combineren met Mindfullness van dokter Dewulf.

Met vriendelijke groeten van een ex hyperventileerder.

 Dragoljub